Etusivulle > Uutiset > Lintupaikkaopas julkaistaan 27.3.

Lintupaikkaopas julkaistaan 27.3.

Suuri työ on saatu vihdoin valmiiksi. Päijät-Hämeen lintutieteellisen yhdistyksen lintupaikkaopas julkaistaan koko laajuudessaan 27.3.2019 lintuillan yhteydessä. (Lahden Aikuiskoulutuskeskuksen auditorio, Kirkkokatu 16, Lahti) Kirjan hinta on jäsenille 18 € ja ei-jäsenille 22 €. Sitä voi ostaa julkistustilaisuuden yhteydessä ja tämän jälkeen yhdistyksen lintuillloissa ja tapahtumissa. 

Katso kaikki ostomahdollisuudet täältä.

Päijät-Hämeen lintupaikkaopas on kaikille maakunnassa retkeileville lintujen ja luonnon ystäville tarkoitettu opaskirja. Julkaisu esittelee kaikki PHLY:n MAALI-kohteet (Maakunnallisesti tärkeä lintualue) sekä muut alueen parhaat lintupaikat. Kirjan kohdekuvauksissa kerrotaan luonnon yleispiirteistä ja tavattavista lintulajeista sekä annetaan havainnointivinkkejä ja yksityiskohtainen saapumisohje paikalle. Esiteltyjä kohteita on runsas sata. Kirjassa on 240 sivua.

Sisämaan lintualueena Päijät-Hämeen sijainti on erinomainen lintujen harrastamiseen. Lintupaikkojen kirjo on laaja, retken voi suunnata makunsa mukaan metsiin, soille, pelloille, jokien ja järvien rannoille, selkävesille ja suurjärvien saaristoon, kaupunkien puistoihin – tai vaikkapa kaatopaikalle.

PHlintupaikkaopas_kansi.jpg

Päijät-Hämeen lintupaikkaopas, 2019. Ilpo Kekki, Petri Kuhno, Esa Lammi, Timo Metsänen (toim.). Päijät-Hämeen lintutieteellinen yhdistys ry.