Uutiset

24.4.2022
Videot

Metson soidin livenä Päijät-Hämeestä

Seuraa kameran live-kuvaa päijäthämäläiseltä metson soidinpaikalta. Live-kamera on toteutettu yhteistyössä BirdLife Suomen kanssa.

19.4.2022
Suojelu ja tutkimus

Hollolan Ekotekohankkeen pöntöt kartalla

Ekotekohankkeen pöntöt kartalla. Hollolan Ympäristöyhdistyksen kautta toteutetussa Ekotekohankkeessa syksyllä ja syystalvesta 2021 tehtiin ja vietiin Tiirismaan Iso-Tiilijärven-Tiirismaan ympäristöön 104 linnunpönttöä ja pönttö liito-oravalle ja varpuspöllölle sekä 1 lepakkopönttö.…
19.4.2022
Suojelu ja tutkimus

Yhdistys antoi lausunnon Lahden Kujala-Pippo -alueen kaavarungosta

Yhdistys on antanut Lahden kaupungin kaavoitukselle lausunnon Kujala-Pippo -liittymän itäpuolen ja ohitustien varren kaavarungosta. Yhdistys esittää, että kaavan tavoitteisiin päivitetään linnustonsuojelu yhdeksi teemaksi ja Vahtersuon merkittävä pesimälinnusto kohde mainitaan tässä yhteydessä siten, että se pyritään turvaamaan.

19.4.2022
Tapahtumat

Tornien taiston ilmoittautuminen alkoi

Tornien taiston ilmoittautuminen alkoi. Katso tornien varaustilanne yhdistyksittäin.

13.4.2022
harrastus

Salpausselkä Geopark nimettiin Unesco Global Geopark -kohteeksi

Salpausselkä Geopark nimettiin YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö Unescon maailmanlaajuiseen geologisesti arvokkaiden alueiden verkostoon eli Unesco Global Geopark -kohteeksi. Salpausselkä Geopark.

2.4.2022
Tapahtumat harrastus

Lintukurssien videotallenteet nähtävillä

Voit katsoa nyt lintukurssien videotallenteet yhdistyksen Youtube-kanavalta tai koostesivulta.

2.4.2022
harrastus

Pirjo Kallio on vuoden lintuharrastaja 2021

Pirjo Kallio on vuoden lintuharrastaja 2021 Päijät-Hämeessä. Pirjo on erittäin aktiivinen harrastaja ja liikkeellä joka päivä. Hän valokuvaa ja harrastaa monipuolisesti luontoa, ennen kaikkea lintuja. Hän jakaa tietoa aktiivisesti yhdistyksestä liikkuessaan eri paikoissa ja on saanut yhdistykseen uusia jäseniä.…