Etusivulle > Yhdistys > Liittyminen

Liittyminen

Päijät-Hämeen lintutieteelliseen yhdistykseen liittyminen on nyt paitsi kannattavaa, myös helppoa!

Voit liittyä jäseneksi BirdLife Suomen Internet-sivuilla täytettävän kaavakkeen avulla: www.birdlife.fi/liitytaitue/liity

Kun olet lähettänyt viestin tai lomakkeen, sinulle lähetetään lasku, jolla voit maksaa jäsenmaksusi. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 32 euroa. Jäsenetuna postiluukustasi kapsahtaa kerran vuodessa Päijät-Hämeen linnut lehti ja kolmesti vuodessa saat luettavaksesi Tiira-lehden. Lisäksi uudelle jäsenelle postitetaan Rissa kiikarissa -lintuharrastusopas ja BirdLife Suomen havaintovihko! Jokaisella jäsenellä on myös oikeus osallistua yhdistyksen jäseniltoihin, retkiin, pinnaralleihin sekä muihin tapahtumiin. Saat myös jäsenalennuksen Linnut-lehden tilauksesta.

Jäsenellä on oikeus liittyä yhdistyksen lintuverkkoon, jonka kautta saa informaatiota yhdistyksen toiminnasta sekä paikallisista lintuhavainnoista. PHLY:n jäsenenä saat myös laajemmat oikeudet Tiira-lintutietopalveluun, josta näet kattavasti lintuhavainnot koko maasta!.

Yhdistyksen jäsenen perheeseen kuuluva voi liittyä niin sanotuksi perhejäseneksi. Perhejäsenen jäsenmaksu on 8 euroa, jolla saa muut jäsenetuudet, paitsi ei omaa lehteä. Tukijajäsenen jäsenmaksu puolestaan on vähintään 50 euroa. Alle 18-vuotiaat nuorisojäsenet maksavat jäsenmaksua 12 euroa.

liity_jaseneksi.png