Etusivulle > Toiminta > Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.


<<     >>

Koko vuoden tapahtumat

Loka
28
Valtakunnalliset tapahtumat
Joutsenbongaus
28.10 Klo 00:00 29.10 Klo 00:00
Syksyisessä Joutsenbongauksessa selvitetään Suomessa syysmuutolla levähtävien joutsenten lukumäärä ja kerätään tietoja joutsenille vaarallisista sähköjohdoista. Seuraava Joutsenbongaus järjestetään 28.–29.10.2017. Joutsenbongaus on järjestetty kolmesti aikaisemmin, vuosina 2012–2014. Vuonna 2014 laulujoutsen oli myös BirdLife Suomen vuoden lintu, ja lajista pyrittiin kokoamaan myös pesimäaikaisia havaintoja. Vuonna 2017 havaintoja kansallislinnustamme kerätään jälleen, nyt Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Joutsenbongaukseen osallistuminen on helppoa: Käy mahdollisilla joutsenten levähdyspaikoilla tapahtumaviikonloppuna. Laske tai arvioi, paljonko joutsenia näet. Jos käyt useammalla paikalla, laske kunkin paikan joutsenet erikseen. Voit myös ilmoittaa tietoja joutsenille vaarallisista sähköjohdoista (vaikket olisi viikonloppuna havainnut yhtään joutsenta). Ilmoita havaintosi verkkolomakkeella (avataan tällä sivulla Joutsenbongauksen alkaessa: www.birdlife.fi/tapahtumat/joutsenbongaus/). Yhden paikan havainnot ilmoitetaan yhdellä lomakkeella. Kaikkien Joutsenbongaukseen osallistuneiden kesken arvotaan lintuaiheisia palkintoja. Osallistumalla Joutsenbongaukseen voit vaikuttaa oman alueesi joutsenten hyvinvointiin ja menestymiseen. Osallistu, ja auta joutsenia!
Loka
31
Yhdistyksen tapahtumat
Lintuillassa Mauri Leivo
31.10 Klo 17:30 - 19:00
"Porvoolaisen ammattiluontokuvaajan ja -kirjailijan Mauri Leivon kuvaesitys Kylän linnut vie meidät suomalaiseen maalaismiljööseen, sen maisemallisen rikkauden ja alkuvoimaisuuden äärelle. Esityksessään Leivo kertoo kylä- ja peltomaisemien linnuista ja niiden elämästä, peltolinnuston synnystä sekä Kylän linnut- valokuva- ja kirjaprojektin tärkeimmistä kuvausteemoista. Valokuvissa näyttäytyy kylämaisemien, tunnelmien ja värimaailman muuttuminen vuodenkierron eri vaiheissa. Itsekin maalla asuvan kuvaajan pitkäaikainen kokemus linnuista sekä erityinen suhde maaseutuun tulevat esityksessä hyvin esille." Paikan päällä on mahdollisuus ostaa Kylän linnut -kirjaa (signeerattuna!) hintaan 30 e - itselle tai joululahjaksi. Tilaisuus on kaikille avoin. Paikka: Radio- ja tv-museo Mastola Radiomäki, Radiomäenkatu 37, 15100 LAHTI http://www.lahdenmuseot.fi/museot/fi/info/kartta/#RTM
Marras
15
Yhdistyksen tapahtumat
Syskokous
15.11 Klo 17:30
Syyskokous Radio-ja tv-museo Mastolan auditoriossa. Tarkrmmin myöhemmin.
Joulu
02
Yhdistyksen tapahtumat
Talviralli
2.12 Klo 00:00
Talviralli Säännöt: http://phly.fi/pinnat-ja-kilpailut/pinnarallisaannot/saannot/ Peruslajilista: http://phly.fi/pinnat-ja-kilpailut/pinnarallisaannot/peruslajilista-talvi/ Purkupaikka ilmoitetaan myöhemmin mm. tapahtumissa.